?https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44 Festivalyje „Nepatogus kinas“ - L. Donskiui skirta „The Beatles“ melodija - LEONIDAS DONSKIS
LT | EN
LEONIDAS DONSKIS
https://www.traditionrolex.com/44

Festivalyje „Nepatogus kinas“ - L. Donskiui skirta „The Beatles“ melodija

Spalio 14, 2016

Vakar pilnutėlėje „Multikino“ kino salėje prasidėjo dešimtasis žmogaus teisių kino festivalis „Nepatogus kinas“. Jo organizatoriai Leonidui Donskiui dedikavo jo mėgstamos „The Beatles“ dainos „Here Comes the Sun“ akordeonu atliekamą melodiją. 

„Netekome ištikimo festivalio bičiulio, žmogaus, kuris visomis išgalėmis prisidėjo prie festivalio, žmogaus, kuris buvo mūsų įkvėpimo šaltinis. Liksime jam nuoširdžiai dėkingi ne tik už indėlį į festivalį, bet ir už žmogaus teisių kultūros plėtrą Lietuvoje“, - sakė festivalio organizatorius Gediminas Andriukaitis, pasižadėdamas tęsti jo įkvėptus darbus.

Leonidas Donskis ne vienerius metus ne tik buvo festivalio rėmėjas, bet ir konsultuodavo festivalio rengėjus sudarant festivalio programą, iškeliant naujas, galbūt Lietuvoje mažiau pastebimas žmogaus teisių problemas, tarpininkaudavo kviečiant festivalio svečius, dalyvaudavo festivalio diskusijose. 

„Nepatogus kinas“ foto



LEONIDO DONSKIO KADENCIJA EUROPOS PARLAMENTE
(2009-2014)