?https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44 Tarptautinis forumas Lenkijoje šiemet skirtas Leonido Donskio atminimui - LEONIDAS DONSKIS
LT | EN
LEONIDAS DONSKIS
https://www.traditionrolex.com/44

Tarptautinis forumas Lenkijoje šiemet skirtas Leonido Donskio atminimui

Balandžio 24, 2017

Penktąjį kartą Lenkijoje rengiamas tarptautinis intelektualinis forumas „Europe. With a View to the Future“, skirtas Europos ateities refleksijoms, šiemet dedikuotas pernai mirusiam filosofui Leonidui Donskiui. Gdansko Europos solidarumo centre gegužės 25-27 dienomis vyksiančios konferencijos organizatoriai ir dalyviai taip pagerbs Lietuvos intelektualą, kuris savo veikloje daug dėmesio skyrė Lietuvos-Lenkijos dialogo plėtotei, Rytų Europos, ES išlikimo klausimams.

Leonidas Donskis ne kartą pats dalyvavo „Europe. With a View to the Future“ forume, čia pristatė savo knygas, taip pat buvo vieno iš forumo partnerių – žurnalo „New Eastern Europe“ autorius ir redakcinės kolegijos narys.

Šiemet forumo dalyviai, tarp kurių intelektualai, visuomenės veikėjai ir politikai iš Lenkijos, Vokietijos, Ukrainos, Rusijos. Vengrijos, Turkijos ir kitų šalių, gilinsis į Rusijos imperialistinių ambicijų, antiliberalių kontr-revoliucijų, kolektyvinės atminties, Europos Sąjungos, šiemet mininčios 60-metį, ateities vizijos klausimus. Visą konferencijos programą galite rasti čia.



LEONIDO DONSKIO KADENCIJA EUROPOS PARLAMENTE
(2009-2014)